Translate

2014. október 29., szerda

TOSOWOONG Propolis sparkle ampoule teszt (propolisz ampulla teszt)


Mire jó a propolisz?

propolisz a méhek által gyűjtött ragacsos anyag, melyet  rügyekről, bimbókról és fakéregről gyűjtenek. A propolisz viaszból,  gyantából, illóolajokból és virágporból áll. A propoliszt a méhek a kaptár fertőtlenítésére (és egyben szigetelésére is) használják, mivel baktérium, vírus, mikróba és gombaölő hatású. propolisz gyógyerejét évezredek óta ismerik, amely a benne levő aminosavaknak, vitaminoknak, ásványoknak és főleg bioflavonoidoknak köszönhető.
Mi is az az ampulla, és hogyan használjuk?

Ampulla: Ez a kozmetikumfajta egyelőre nem járatos Magyarországon. Nálunk inkább szérumokat árulnak. Az ampulla nagy koncentrációban tartalmaz összetevőket, általában egy adott problémára koncentrálva. Ezért van az, hogy egy koreai nő polcán többféle ampulla megtalálható, melyeket felváltva használ. Ezek általában drágábbak, mint a szérumok, mert az ampulla a legkönnyebb textúra, koncentráltabb, több hatóanyagot tartalmaz, könnyebben behatol a bőrbe, és gyorsabban biztosítja a kívánt eredményt. 
Mit ígér?
80 % propolisz tartalom
érzékeny bőrre is alkalmazható
hidratál, egységesebb ragyogó arcbőrt eredményez
nem tartalmaz parabéneket, mesterséges színezéket, tartósítószert
hipoallergén, semleges Ph értékű
1:1 arányban BB krémmel keverve, kitűnő egységes sminkalapot biztosít

problémás bőrre is alkalmazható, bőrgyógyító összetevőinek köszönhetően

Főbb összetevői:

Saját tapasztalatok:

Az egy hét alatt ideért csomagban egy tekintélyes méretű termék lapult. 100 ml-t tartalmaz, ami nagyon ritka. A koncentrált összetevőknek köszönhetően nagyon kevés kell belőle, számításaim szerint akár fél évig is elég lehet. Alkalmazni a arctisztítás, tonizálás után kell, ezután jöhet a hidratáló. Állagát tekintve egy könnyű, gyorsan beszívódó folyadék. Nem hagy ragacsos érzést, a bőrt azonnal hidratálja. Nekem nagyon száraz bőröm van, pillanatok alatt eltűnt a bőrömben. Könnyű adagolni a pipetta segétségével.  Nekem nagyon tetszik, mert szeretem a természetes összetevőjű, nagy koncentrációjú kozmetikumokat. A méretét tekintve az ára is nagyon kedvező.  Az ebay-en a gyártó boltjában az átlagos induló ára: 17,5-18 USD, azaz kb. 4300 forint. Ez egy aukciós oldal, így licitálni szükséges. Ez senkit ne vessen vissza, minden nap van új termék amihez hozzá lehet jutni. Így tudjuk a legolcsóbban beszerezni, más oldalakon sokkal drágább.
A gyártó boltját itt érheted el: TOSOWOONG Korea: 
TOSOWOONG store  kattints a szövegre!
Újra venném?
Igen, biztosan újra venném. Nagyon szeretem a TOSOWOONG termékeit, sokfélét használok, eddig még egyben sem csalódtam. Szimpatikus, hogy közvetlenül a gyári boltban lehet megvásárolni, így nem rakódik rá plusz költség, és a szállítás is ingyenes. Követem a rétegező bőrápolási rutint (erről még írok a későbbiekben) melyben az ampullák használata elengedhetetlen. Úgy gondolom, erre nagyszerű választás volt ez a termék, engem meggyőzött.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése