Translate

2014. október 19., vasárnap

Tonymoly Red Appletox Honey krém teszt


Méz és alma? Hm. Fincsi párosítás.

Red Appletox Honey krém összetevői:
- Almasav (AHA) - A kémiai hámlasztó, amely elősegíti az elhalt hámsejtek kíméletes eltávolítását. Emellett faggyú szabályozó tulajdonságokkal rendelkezik.
Fekete méz - antibakteriális, gombaellenes, és antioxidáns. A fekete méz hidratáló és C-vitamint is tartalmaz, valamint néhány aminosavat.
Manuka méz - Ez a méz Új-Zélandról származik. Híres antibakteriális tulajdonságairól, és gyakran használják a holisztikus gyógyászatban sebfertőzések kezelésére. Hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik. Tartalmaz még B6-vitamint, tiamint, niacint, egyes aminosavakakat, ásványi anyagokat. 
Royal Jelly -  hím dolgozó méh váladéka, mely tartalmazza a C-vitamint, folsavat, aminosavakat valamint a B-vitaminok spektrumát. Erős antibakteriális tulajdonságokkal is bír. Segít javítani a bőr tónusát, hogy a nedvességet, és csökkenti a finom ráncokat
Propolisz - Antibakteriális, gombaellenes, és antioxidáns. Gyakran használják kisebb sebek és a fertőzések kezelésére.

Mit ígér?

TonyMoly Red Appletox Honey Cream ígéri, hogy javítja a bőr rugalmasságát, növeli a nedvességet, nyugtatja, és javítja a bőr problémákat, és elősegíti a bőr megújulását.

Hogyan használjuk? 

Egy kis mennyiséggel masszírozzuk át a bőrt. Gél textúrájának köszönhetően hamar felszívódik. Tejszínt hozzáadva tápláló maszkot tudunk készíteni belőle, mely segít a bőr rugalmasságát megőrizni.

Vélemény:

Nagyon cuki csomagolás, mely igen tetemes mennyiségű krémet rejt (80 ml). Nagyon finom illata van, igazi savanykás mézes alma illat. Az ára kb:  2.500 Ft (10,5 USD) ingyenes postázással

A gazdag összetevők ellenére, nekem sajnos ez a krém hidratálóként nem vált be. Nagyon nagy reményekkel vásároltam meg, de a szuper érzékeny, vízhiányos bőrömet irritálja, valószínűleg az AHA sav tartalom miatt. Egyféleképpen tudom használni, alkalmi maszkként, melyet a börömbe masszírozok, és aztán leöblítem. A tejszínnel való keverést még nem próbáltam ki, de teszek rá még egy kísérletet. 


                                                                      Megvásárolnám újra?

Nem, nem venném meg újra. Nem azért mert nem jó, nagyon sok ember szereti, és sokan csodakenőcsként tartják számon. Sajnos nekem nem vált be, de úgy gondolom, hogy zsírosabb, problémás bőrre kitűnő választás lehet. 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése