Translate

2014. október 2., csütörtök

TOSOWOONG arctisztító gép, MAKEON arcmasszírozó, BB krém applikátorteszt


Igazán akkor lesz szép a bőrünk, ha a tisztítására kiemelt figyelmet fordítunk. Kutatásokból kiderül, hogy sem az arcmosás, sem a arctisztítóval letörlés sem tudja a bőrt tökéletesen megtisztítani a szennyeződésektől, és a sminktől sem. Így a készítmények nem tudnak megfelelően a bőrbe beszívódni, hasznosulni. Problémás bőr esetén az egyenetlen bőrfelszínben jobban megmaradnak a szennyeződések, így az újabb pattanások, bőrhibák, mitesszerek könnyebben kialakulnak. 

Most a TOSOWOONG koreai cég gépeit fogom bemutatni, mert a koreai piacot uralják ezen a téren, megfizethető az áruk, mely annak köszönhető, hogy ők gyártják, és közvetlenül a gyártótól lehet megvásárolni az ebay-en. 

Akkor nézzük a variációkat.

1. Az olcsóbb verzió:



3D vibrációs módszerrel dolgozik. Egy pici arctisztítót kell rátenni a bevizezett kefére. Pár perc alatt tökéletesen megtisztítja a bőrt. Én ezt a berendezést választottam, mi kb. fél éve használjuk. Kamasz fiam, akinek a pattanásai csökkentésében van haszna, és az anyuka, aki a tökéletesen tiszta arcbőrt szereti. Nagyon finom, sűrű szőre van, kicsi, nagyon jól használható termék.

Az ára: 15 USD A szállítási költség ingyenes.

2. A drágább, kombinált verzió:
4D vibrációs technológiával dolgozik, a nálunk kaphatóhoz ez hasonlít a legjobban. Többféle funkciója van, mint az előzőnek, tartozik hozzá egy bb krém applikátor, mely így néz ki: 

A tökéletes alapozást teszi lehetővé a vibrációs technológiájának köszönhetően. Szinte láthatatlan a felkent bb krém, annyira tökéletesen eldolgozza a bőrben.
Az ára ennek a kombinált gépnek: 37 USD. A szállítási költség ingyenes.

3. Akkor most következzen az én kedvenc masinám, melyet kb. fél éve használok:

MAKEON arcmasszírozó, BB krém applikátor

Szintén TOSOWOONG gyártja. Így néz ki:


Többféle dologra használható:

A fehér szivacsos kiegészítővel alapozót, vagy a bb krémet oszlathatjuk el a bőrön gyönyörűen. Tökéletesen egyenletes, és természetes végeredményt biztosít, ezt tanúsíthatom. Nagyon meg vagyok vele elégedve. 

A narancssárga tartozékkal hidratáló krémmel kiegészítve masszírozhatjuk az arcunkat, a jobb felszívódás érdekében. A megereszkedett bőrnek is jót tesz, főleg ha megfelelő kozmetikumokkal használjuk. 

Elég fura elem való bele, (kameraelem) de könnyen beszerezhető.

Ennek az ára: 27 USD. A szállítási költség ingyenes.

Ha valaki bővebb információra vágyik, itt megtalálja, videókkal, leírásokkal, és meg is vásárolhatja:  http://stores.ebay.com/tosowoongkorea

Egyébként nagyon jó fejek, azonnal feladják a megvett termékeket, mely 1 hét alatt ide ér, és mindig küldenek egy mintacsomagot, hogy a többi terméket is ki tudjuk próbálni.

Én nagyon szeretem a termékeiket, főleg az arcmaszkjaikat. A csigásat használom, tervezem hogy bemutatom a későbbiekben egy teszt keretében.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése