Translate

2014. október 20., hétfő

Háztartási bosszúságok

Gyakorló háziasszonyok napi szinten apró bosszúságok sorával találják magukat szemben. Elmondom mi van nálunk:

A problémák forrásai:

1. A macska:
- Mindig akkor beszél, amikor tele van a szája. 
- Vannak olyan dolgok, amiket minden alkalommal rendbe kell tenni: ilyen a toalet papír, ami csak letekerve jó. A papírzsebkendő mindegyikét külön kell válogatni, széthajtogatni, majd csíkokra tépni.
- Minden nap meg kell látogatni a csalihalnak tartott halakat az udvaron, meg kell vizsgálni a víz hőmérséklete rendben van-e, ezután futás a lakásba, fel a székre. 
- Másnaponként ellenállhatatlan kényszert érez, hogy a gazdik élelmezéséhez ő is hozzájáruljon. Előbb persze megkóstolja nem mérgező-e. Azért valamit hagy, vagy az egér lábát, vagy a farkát. Ezek az ajándékok reggel a küszöbön találhatóak.
- Ha eljön az este, és kint hideg van akkor ütemtervet dolgoz ki, és végre is hajtja oly módon hogy a leglassúbb családtag kinyitja a szobaajtót, ő berongyol a szobába, fel az emeletre, be az ágy alá. Onnan lehetelenség előhalászni, itt sem a csirkecomb, sem a sonka nem segít. Marad a kivárás. Előbb utóbb úgyis előmászik, és le lehet vadászni. 

2. A pasik:
- Mivel horgász egyedekről van szó, így mindenhol lehet találni: horgokat, damilt, pecabotot letámasztva 
- Minden létező konnektorban töltődik valami, az egyikben a horgászlámpa, a másikban az etetőhajó, a harmadikban a borotva, a negyedikben valamelyik telefon, és így tovább....
- A szúnyoglárva a hűtőben lakik. Nagyon rühelltem, mígy egyszer ki nem derült, hogy mennyibe kerül.
- Soha semminek nincs gazdája. A láthatatlan ember dobálja szét a zokniját. Ugyanez az aki nem hajtja le maga után a WC deszkát. Azért ez a láthatatlan ember néha kivihetné a szemetet.
- Mindent a nőnek kell intézni, meg az olyan dolgokat is, amikhez nem ért. Így vagyok én már akkuszakértő, peca zsinór tudor, stb.stb.

3. Általános problémák:
- Mindenki egyszerre éhes, de mindenki valami mást enne.
- Minden vízszintes hely napok alatt megtelik  (papírok, újságok, kulcsok, számológép, ceruzák, radírok, és csupa nélkülözhetetlen holmi)
- Minden vannak pókok, csak nem tudom hol jönnek be. Mindenhol szúnyogháló van, ezek biztos ufók és saját csillagkapujuk van :)


Hát így megy ez nálunk...

És nálatok hogy megy? Mi bosszant a legjobban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése