Translate

2014. október 18., szombat

Hogyan vegyünk luxus kozmetikumokat fillérekért? - The History of Whoo

Ma egy igazán prémium kategóriás koreai kozmetikum családot szeretnék bemutatni. Ez a The History of Whoo márka. Nagyon értékes és drága összetevőket tartalmaz, így a az áruk elég borsos, egy tégely szinte annyiba kerül, mint nálunk a minimálbér. Van mégis módja annak, hogy nagyon olcsón  hozzájussunk.

Nagyon szeretem ezt a márkát, gyönyörű bőrt varázsol, és egész napi ápolást biztosít.

Ismerkedjünk meg a márkával:


Az ősi koreai dinasztiából származó Jahee királynőnek volt egy speciális bőrápolási receptje, amit lejegyzett, és a mai napig fennmaradt. A recept alapján zúzott Jade  és arany port kevert össze,  és alaposan átmasszírozta vele a bőrét- tette ezt minden nap, hogy megőrizze szépségét. Állítólag a bőre 80 éves korában is úgy nézett mint 20 évesen. A The History of Whoo felhasználta ez a receptet és kombinálta a porított szibériai szarvas agancsot aranyporral és  további 40 gyógynövénnyel a nagyobb hatékonyság érdekében. (Queen Jahee receptje modern kiadásban)



Bőrápolási rutin sorrendje: History of Whoo Hwa Hyun Balancer (tonik),  Hwa Hyun Essence (szérum) és Hwa Hyun krém 
Főbb összetevői:

Jade Por: Az ókori Kínában  jade port használták a bőrön található foltok eltávolítására, és a bőr fehérítésére. Védőréteget képezve óvja a bőrt a kiszáradástól, és serkenti  a sejtek regenerációját.



Arany: Aranyat már évszázadok óta használják kozmetikai célokra is, olyannyira hogy már Kleopátra is használta. Antioxidáns, csökkenti a  pattanások kialakulásának esélyét, kisimítja a ráncokat (mély és finom vonalak), kivilágosítja a bőr tónusát,  toxinoktól megszabadítja a bőrt.




Szibériai szarvas agancs: a The History of Whoo fő összetevőjében van réz, kalcium, mangán, vas, magnézium, kálium, foszfor, kén, és szelén. Ezen túlmenően kollagén és az összes esszenciális aminosav, Omega 3 és 6, és gyulladásgátló prosztaglandinok. 

+ 40 féle gyógynövény






Technológia: A technológia természetesen nano-technológia - a The History of Whoo az arany por, jade por, szarvas agancs és a többi 40 féle gyógynövényt korszerű nanotechnológiaiával dolgozzák fel, így ezek az összetevők eljutnak a bőr legmélyebb rétegeibe.

Befejezésként következzen a beszerzési tanács:

Nálunk Magyarországon nem lehet mintákat vásárolni. Koreában viszont lehet. Így lehet az, hogy egy tégelynyi luxuskrémhez hozzájuthatunk 11-15 dollárért. Egy mintában 1 ml található, melyet a kedvenc eBay-es eladómnál 50 darabos kiszerelésben árulnak, a szemránckrémet 40 db-os kiszerelésben. 

Amikor elkezdtem használni ezeket a krémeket szinte itta a bőröm, így az 1 ml el is fogyott naponta. Ez kb. 1 hétig tartott, mostanra egy ilyen tasak 2-3 alkalomra is elegendő.  Tényleg nagyon jók, ajánlom a kipróbálását. Kisebb mennyiségben is meg lehet vásárolni az eBay-en. 
A cím:
http://stores.ebay.com/special100store/

Licitálni kell, de ha nem nyersz a liciten ne csüggedj, ha legalább 11 dollárig elmész, az aukció lejárta után fel szokta kínálni az eladó, hogy ennyiért megvásárolhatod.












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése