Translate

2014. október 5., vasárnap

iHerb.com

iHerb.com  - vitaminok, és táplálékkiegészítők óriási tárháza, honnan máshonnan, mint az USA-ból.

A webshop itt található: iHerb.com

Nemrégiben akadtam erre az amerikai webshop-ra.  Megmondom őszintén, először nagyon komolyan utána olvastam, hogy megbízható-e,  és a termékeket melyeket forgalmaz megbízhatóak-e.  

Igen, megbízható, nagyon sokféle terméket lehet itt kapni, a legkülönfélébb vitaminoktól, a szépségápolási termékekig. Sokféle tea, egészséges élelmiszer, táplálékkiegészítő, még felsorolni is nehéz a kínálatot. 

A szkeptikusságomat végül az árak konkrét összehasonlítása törte meg. Először is leszögezném, nagyon sok terméket itt Magyarországon is lehet kapni. Egy konkrét terméket (Colon Cleanse por) kiválasztva az alábbi árakat találtam:

- kicsi bio bolt Érden: 8600 Ft 
- óriás diszkont (Mediline) Budapest: 10 %-os törzsvásárlói kártyával: 7000 Ft
- iHerb.com oldal: 10 USD, azaz kb. 2500 Ft

Na ezek után azt hiszem nincs is miről beszélni.

Első körben ezeket rendeltem, amik itt a képen látszanak, plusz a Trials kategóriából választottam még egy jó pár cuccot 1-2 dollárért.


A Trials kategóriába mindig érdemes benézni. Tetszik, hogy fillérekért adnak egy havi vitamin és egyéb dolgokat, hogy próbáld ki, ha tetszik vedd meg legközelebb. Sokféle termék van itt, érdemes válogatni belőle. Mindegyikből lehet rendelni, de természetesen csak egyszer.

Ilyen dolgok vannak a Trials kategóriában:
0,50 USD

0,94 USD
1.00 USD



Kb. 3 hét alatt ért ide a csomag.

Kínosan vigyáztam rá, hogy ne lépjen túl a bűvös 30 dolláros határt, mert efelett biztosan import termék Áfát kellett volna fizetnem. Ez még úgyis sikerült, hogy a az első vásárlóknak járó 40 dollár feletti 10 dolláros kedvezményt igénybe vettem, így lecsökkent a rendelés értéke 30 dollár alá. A 40 dolláros összeget a teljes árból nézi, és a szállítási költséget is beleszámolja. Megmutatom:

 Érdemes mindig kuponkódot keresni, ha valamit külföldi honlapon vásárolunk, valahol biztosan találunk. Hogy ne kelljen keresgélni, megosztok veletek egy használható  kódot.

Az iHerb bármekkora összegű vásárlásnál alkalmazható 5 dolláros, és a 40 dollárt elérő 10 dolláros kedvezmény kuponkód:

 MHB207

A kosárnál a coupon code mezőbe beírva, azonnal levonja a kedvezményt, és láthatóvá válik a fizetendő összeg.

A szállítási költség egyébként: 4 USD, mint látható is.

Nő a kívanságlistám is: találtam egy sampon szappant, ami nem is túl drága, és állítólag nagyon kíméletesen tisztítja a hajat, ezt nagyon szeretném kipróbálni.


4,54 USD az ára, egy próbát megér! Van esetleg valaki aki már használt hasonlót? Örülnék, ha megosztaná velem a tapasztalatait.

Találtam még jó sok ECO tisztítószert, és sok már érdekességet, még biztosan visszatérek időnként. Főleg hogy jön a téli időszak, és ideje a multivitaminokat beszerezni. Ettől olcsóbb és jobb megoldást úgysem találok.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése