Translate

2014. szeptember 25., csütörtök

MEMEBOX szépségdoboz - avagy koreai kozmetikumok kincsesládája




Mi is az a MEMEBOX?

A MEMEBOX egy koreai szépségdoboz. A beauty boxokhoz hasonlóan működik, bár itt nincs semmiféle előfizetési kötelezettség. Tematikus dobozok és meglepetés dobozok is vannak, mindenki olyat választ, amilyet szeretne. Egy MEMEBOX-ban 4-8 teljes méretű termék van, plusz minták, a SUPERBOX-okban, ami egy picit drágább csak teljes méretű termékek. Egy biztos: 23-32 dollár között mozognak a dobozok, plusz a postaköltség (6,99 USD), de ezért a pénzért sokszor 100 dollárt meghaladó értéket kapunk. A külföldi blogokon nézelődve láttam, hogy ez a 4-szeres értéket szinte mindig eléri. Itt tényleg nem arról szól, hogy az embereket "levegyék", hanem hogy ki tudja  próbálni kedvezményes áron a kozmetikumokat, és aztán a későbbiekben lehetősége lesz a webshopban megvásárolni a kedvenceket.

Koreai kozmetikumokat használok kizárólag, már több mint egy fél éve. Az okokról részletesen írni fogok, és kedvenc termékeimet is bemutatom.


Hogyan működik?

Először is regisztrálj itt: MEMEBOX

Regisztrációddal azonnal szert teszel 3 meme pontra, melyet 3 dollár értékben máris kedvezményre válthatsz.


Ehhez még kaphatsz 5 dollár kedvezményt, ha a kosárban a coupon code rovatba beírod az alábbi kódot: G0VM


Válassz a felhozatalból. (ne habozz sokat, a dobozok gyorsan elfogynak)


Nézd meg a szállítás kezdetét, hogy tudd mikorra várhatod a dobozkád.

A fizetésnél válassz szállítási módot (normál) mert az a legolcsóbb, és max. 10 nap alatt így is ideér. Érvényesítsd a kedvezményeid, és már készen is vagy.

Eddig ezeket a dobozokat rendeltem meg:

Princess Edition # 3 Rapunzel


# 53 Wine & Cheese Cosmetics


# 35 Moisture Surge  - hamarosan következik a kicsomagolásról szóló posztom, holnap fogom megkapni a csomagot.
Az előzetes nézelődéseim alapján jó kis doboz lesz, 29 dollárt fizettem érte postaköltséggel együtt, a doboz értéke: 169 USD.


# 54 Miracle masks


Bloggerek is kapnak lehetőséget, hogy összeválogassanak egy nekik tetsző dobozt. Az előzőben nagyon aranyos, trendi darabok voltak, most lehet a második meglepetés dobozkát megvásárolni. Ha érdekelnek a részletek, kattints a ide!







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése