Translate

2014. szeptember 27., szombat

Első MEMEBOX-om - avagy MEMEBOX hidratáló doboz kicsomagolás -MEMEBOX #35 Moisture Surge Unboxing



Tegnap megérkezett a MEMEBOX beauty boxom, tele szuper termékekkel.
Megmutatom mi lapult benne:

Pink színű buborékos csomagolásban érkezett, mely egy ugyancsak pink színű kartondobozkát rejtett.






És most jöjjenek a termékek:

1. Original raw Deluxe Kit ver. 30 ml - ára: $60 - teljes méret

Számomra ez a legizgalmasabb termék, azaz termékek. Még hasonlóval sem találkoztam soha.

Original Raw Black Bubble
 - Ez egy arctisztító, melyet a  bőrre kenve pár másodperc alatt pici buborékok képződnek, és az oxigén erejével kíméletesen tisztítják a bőrt. Felkenés után be kell masszírozni, és meleg vízzel leöblíteni. A pórusokat összehúzza, mélytisztító hatása van.  A tubusban lévő gél tényleg fekete, az összetevőknek köszönhetően.(pl.fekete árvácska, fekete kaviár, fekete ribizli)

 Kellemes az illata.

Original Raw Chan-Mool Patting Essence 
-Ez egy könnyű gél állagú hidratáló esszencia, aminosavakkal, és természetes összetevőkkel. A bőrbe zárja a nedvességet, védőréteget képezve. Kellemes illata van ennek is. 

Original Raw Water Block Fekete Jam - Ez egy átlátszó, sűrű hidratáló gél, 40 féle fekete növényi kivonattal. Hidratáló hatása 48 órán keresztül tart.




2. Dermahouse Aloe Vera Moisture Mist - 120ml $ 14 teljes méret

Ez egy tekintélyes méretű hidratáló spray. Egész nap folyamán használható, az Aloe Vera tartalmának köszönhetően hidratálja, és megnyugtatja, és felfrissíti a bőrt.


3-4. Imface Vio-Xellose Neck Patch 10ml $ 5, Wish Formula Premium Ampoule Mask 1 $14  - teljes méret

3. Ránctalanító maszk nyakra
Kollagén, zöld tea, gyöngy, C-vitamin, kókuszzselé összetevőinek köszönhetően hidratálja a nyak bőrét, és védi a megereszkedéstől. 

4. Wish Formula Premium ampulla maszk - Az árát elnézve, valószínűleg királynővé változom az alkalmazása után (14 dollár egyetlen maszkért? )
Amit kínál: növeli a bőr rugalmasságát, és sugárzó arcot ígér. Tele van mindenféle luxus összetevővel, csak természetes összetevőkre kell gondolni.


5. insobeau Hiaromax Vitamin Stick 10g $29- teljes méret
Ez is egy elég érdekes termék. Kinézetét tekintve úgy néz ki, mint egy nagyobb ajakbalzsam.
Hialuron sav,és a sokféle vitaminos összetevőinek köszönhetően azonnal hidratálja a bőrt. Bárhol lehet alkalmazni, ahol száraz folt jelenik meg az arcon, akár sminkelés előtt, akár után.

Kipróbáltam: Gondoltam bekenem az arcom, és eloszlatom az arcomon a gél szerű anyagot. Nem jártam sikerrel. Ahogy a bőrömhöz ért, azonnal felszívódott, nem volt mit szétkenni.





6. Rosemoon RICH 53% Collagen Smart Balm 50 ml $47 - teljes méret

Ez egy gazdag textúrájú tápláló arckrém mélyen hidratálja a bőrt, és erősíti a bőr sejtjeinek funkcióit.   A bőrőrápolási rutin utolsó fázisára való, de inkább éjszakai
terméknek mondanám.

Összességében nagyon elégedett vagyok az első MEMEBOX-al. 23 dollárt fizettem+6,99 dollár postaköltséget, melyért 169 dollárnyi szuper terméket kaptam, melynek minden darabja használható, igen jó minőségű termék.


Úgy láttam a MEMEBOX honlapján itt: link hogy a dobozt újra meg lehet vásárolni. Akár erre, akár másikra fáj a fogad, használhatod ezt a kódot G0VM melyre 5 dollár kedvezményt kapsz. A regisztrációért szintén 3 dollárnyi kedvezmény jár, így az első box-odhoz 8 dollár árelőnnyel juthatsz.











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése