Translate

2014. november 5., szerda

TOSOWOONG Fekete cukor arcradír teszt - TOSOWOONG Black sugar scrub review

Majdnem minden koreai gyártónál megtalálható a fekete cukrot tartalmazó arcradír, így elkezdett érdekelni, hogy milyen lehet, tényleg hatékony-e?

Mindenképpen szerettem volna olyan terméket választani, ami az én érzékeny, száraz bőrömre is jó, és a fiam kamasz pattanásos bőrére is megfelelő.

Többfélével kezeljük a bőrét, szerinte rajta kísérletezem, és rajta élem ki magam, mert nincs lányom :) Ez azért nem igaz, hetente csak egyszer-kétszer kell pórustiszító epres pakolásban feküdnie, és naponta maximum 10 percet kínozom az arctisztítási rutinnal, és a rózsaszín pöttyök kiosztásával, melyet aztán reggel további 5 perc alatt lehet csak levakarni. A probléma csak akkor van ha elalszik, mert akkor a pötty marad .....

Na de vissza a teszthez.


Mit ígér?
Azt ígéri, hogy eltávolítja a mitesszereket, és az elhalt hámsejteket.
Minden bőrtípusra alkamazható, így érzékeny bőrre is

Főbb összetevői:


Hogyan kell alkalmazni?
- artisztítás után a nedves arcbőrre kenjük
- óvatosan, kíméletesen a bőrbe masszírozzuk, míg a cukor elolvad,
- langyos vízzel leöblítjük.

Vélemény:
Nagyon szeretem a Tosowoong Korea kozmetikumait, még egyszer sem okozott csalódást, most sem.  Óriási méretű, 160 grammos tégely, melyhez egy kis spatula tartozik, hogy ne kelljen belenyúlni. Ha azt nézzük, hogy hetente elég 1-2 alkalommal használni, egy tégely nagyon sok ideig kitart, ezért nagyon gazdaságos. Először száraz arcra kentem fel, picit megijedtem hogy nagyon karcolja a bőrt, egy pici nedvesítés után a cukor elkezdett olvadni, és így teljesen kíméletes arctisztítást eredményezett. Pihe-puha lett a bőröm utána, bársonyos. Fiamnak is javul a bőre mióta ezt használjuk.

Hol kapható?
A Tosowoong Korea ebay-es webshopjában lehet a legegyszerűbben beszerezni itt:


Ára: kb. 14 $ azaz kb. 3.500 forint.

Újra venném?
Igen, mindenképpen újra venném, engem meggyőzött. Nagyon tetszik az állaga, a természetes összetevői, és mivel a cukor elolvad, igazán kíméletes még az érzékeny bőrhöz is. 









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése