Translate

2014. november 2., vasárnap

Mizon Collagen Power Lifting Krém teszt

Mi az a kollagén?

Bőrünk 75%-a kollagénből épül fel, és összességében a testünk fehérjéjének megközelítőleg 30%-a kollagénből áll. 25 éves kor után csökken a szervezet kollagén tartalma, és a termelődése az évek folyamán fokozatosan tovább hanyatlik. 40 éves kor körül elvész a szervezet kollagén állományának 30 %-a, 50 éves kor körül pedig már a 60 %-a. A kollagén hiány vagy a kollagén pusztulása a fő oka az öregedési folyamatoknak, termelődésének csökkenésével a bőr kevesebb vizet raktároz, és megjelennek az első ráncok, melyek a kor előrehaladtával egyre mélyebbek lesznek. A kollagénnel, ez a folyamat azonban lelassítható, megállítható, és még vissza is fordítható. 

Bizonyos kor felett elengedhetetlen a kollagén pótlása. Erre a problémára kínál megoldást a MIZON koreai cég kollagént tartalmazó készítményei.

Első körben a krémet és a szemránckrémet vásároltam meg. Ebben a bejegyzésben a lifting krémet mutatom be. Azt gondolom, hogy a maximális hatékonysághoz még jó lenne egy Collagen lifting emulzió is. 

Itt a teljes paletta, és a bőrápolási rutin sorrendje is. Tudnék még választani :)


Mizon Collagen Power Lifting Krém:


Mit ígér?

1. 75 %-ban tartalmaz koncentrált tengeri kollagén kivonatot.

2.  Feszes arcbőr, lifting hatás.
3. Fokozza a bőr rugalmasságát. 
4  Maximális ránctalanító gondoskodás. 
5. Biztosítja a bőr nedvességellátását
6. Mesterséges anyag mentes 
7. Bőrregeneráló hatású

Főbb összetevők: 


Saját vélemény:
Tetszik a csomagolás, és a nagy méret (75 ml) Tetszik, hogy kis spatulát adnak hozzá, így nem kell minden alkalommal belenyúlni a krémbe.  Jó a krém állaga, kicsit sűrűnek mondanám, de viszonylag rövid idő alatt felszívódik. Nem okoz irritációt. Nekem nagyon vízhiányos, érzékeny bőröm van, hajlamos a piros foltokra, de szerencsére ez a krém sem okozott semmiféle kellemetlenséget. Jól hidratál, puha, bársonyos bőrt eredményez. Hosszabb távú használatról még nem tudok beszámolni, mert nem régóta használom, de egyelőre tetszik. Érdemes gondot fordítani a kollagénen kozmetikumok használatára, nekem mindig van a polcomon egy-két versenyző. Megéri foglalkozni bőrünk hidratálásával, tápanyagpótlásával meghálálja.

Mennyibe kerül:

A beautynetkorea.com webáruházában 27 $ az ára, mely taralmazza a Mizon Collagen Power Lifting Krémet + a hozzá való szemránckrémet.

Csak a krém 16,20 $




















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése